Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ – Resultater der taler for sig selv!

PCI, PKI & SolematePosture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ udgør et paradigmeskifte inden for forbedring af fodfunktion, kropsholdning og muskelskeletale smerter og problemer.  Der  stilles større og større spørgsmålstegn ved værdien af, dyre individuelle tilpassede indlæg, som fylder hulrummene under foden for at skubbe den ind i en mere ønskværdig statisk stilling. Det er dokumenteret (Fusco, Italien), at denne tilgang kan virke destabiliserende på det muskelskeletale system.

Det nye paradigme tager højde for den vigtige indflydelse af det neuromuskulære system. Information fra receptorerne i forfoden bliver forarbejdet og sendt tilbage til de muskler, der kontrollerer foden, balance, kropsholdning og bevægelse. Det nye paradigme tager højde, at den bagerste del af foden styres af forfoden. Positiv kontakt med underlaget er derfor at foretrække frem for hele eller delvise falske sensoriske input fra tilpassede indlæg.

Patienter, der benytter Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™, sætter pris på stabiliteten, der opnås, når de mærker underlaget, de går på.

PCI, PKI & SolematePosture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ er designet til at facilitere musklerne, så de korrigerer for hyperpronation og supination. Fodens bevægelse, gang og kropsholdning bliver naturligt korrigeret. Fødder og krop bliver styrket gennem en fri og naturlig bevægelse i stedet for at blive svækket ved en begrænset bevægelse, som det er tilfældet ved traditionel svangstøtte.

PCI, PKI & Solemate
Solemate Comfort Microlift™

Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ benytter sig af en forfodsteknologi (Medial Column Technology®), der fremmer den sensoriske feedback fra første metatarsal og stortåen (Hallux).  Den resterende del af indlægget er fladt og ultra tyndt, så det passer til alle slags sko. Det er så tyndt, at det kan placeres under de eksisterende såler i f.eks. en løbesko. 100% naturlig bevægelse medfører 100% komfort. Det aktive område på indlægget kan ses, hvis musen flyttes hen over billedet ovenfor.

 

Billederne ovenfor viser undersiden af indlæggene.

ProKinetics Insoles™ anvendes med fordel til Løb, Sport og Fitness, hvor den eksisterende aftagelige indersål erstattes af ProKinetics Insoles™.

Posture Control Insoles™ anvendes til alle typer sko, hvor indersålen ikke er mulig at fjerne. Her anvendes med fordel de tynde Posture Control Insoles™.

Solemate Comfort Microlift™ anvendes til høje hæle samt åbne sko og sandaler.
Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ medfører IKKE nedsat bevægelighed i stortåen (Hallux Limitus).  Klik her for yderligere information.