Giv dine patienter glæden tilbage

VoksneHvis vi døjer med kroniske smerter, føler vi os pludselig meget ældre end vi er. Det er ikke spor sjovt at skulle sige nej til aktiviteter, som vi før var glade for. Det gør os ulykkelige og utålmodige. Du kan hjælpe, men de fleste af dine patienter har hverken tid, lyst eller lejlighed til at besøge dig flere gange om måneden, – med mindre de oplever en hurtig, mærkbar og blivende bedring. Hvor mange patienter har du mistet, simpelthen fordi de ikke har kunnet mærke en bedring, til trods for at du har kunnet se, at de gør fremskridt.

VoksneEt hurtigt kig på dine patienters kropsholdning, fødder og skosåler, gør det muligt for dig at se, om deres muskelskeletale problemer er relaterede til fødderne. Over 80 % af dine patienter vil vise sig at have signifikante fod– og kropsholdningsproblemer, der gør det svært for dig at iværksætte forbedringer, der i det lange løb har nogen værdi for patienterne.

Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ bør være et af dine primære tilbud til dine patienter, de er både effektive og billige og et unikt værktøj til at opnå en forbedret kropsholdning, hvilket oftest er basis for en effektiv behandling og en signifikant reducering af gener.

Dr. Rothbart udførte to studier med over 500 patienter (alle voksne aldersgrupper) som led af lænde – og knæsmerter. De havde alle fået af vide af deres læge, at de måtte leve med smerterne. Efter at have gået med Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ i et år, rapporterede over 70 % af deltagerne om en signifikant – højere end 70 % – reduktion af deres smerter.

VoksneTilfredshed er nøglen til succes! For hver 10.000 par, returneres kun 0,5 %, det er det samme som 50 ud af 10.000 par. Et vigtigt aspekt af denne lave returrate, er det faktum, at Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ løsner musklerne og korrigerer fodstrukturen og baner derved hurtigt vejen for en permanent forbedret kropsholdning.

Effektiv, resultatorienteret behandling er grundstenen i patientloyalitet. Leverandører, som anbefaler Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ anerkender deres patienter, ved netop at anvende et redskab der sparer på patienternes vigtigste ressource – TID.