Hold dine ældre patienter aktive

Både fysisk og mental aktivitet minimerer følgerne af alderdommen. Når man bliver immobil accelererer de aldersbetingede følger dramatisk. At kunne fastholde mobiliteten så længe som muligt hænger uvægerligt sammen med jævnlig motion.

SeniorerBortset fra skader, er det ofte en forværring af smerter, der fører til immobilitet. Gener og ubehag udskyder ofte gåturen til en anden dag, “Når jeg har det bedre”. At forblive aktiv til trods for gener og ubehag kræver sin mand, – her kan du som forhandler af Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ hjælpe.

På et eller andet tidspunkt, mærker seniorer den fulde effekt af et langt liv, hvor kroppens muskelkompensationer og vrid mærkes i udstrakt grad, – heldigvis kan man stadig opnå mærkbare forbedringer ved at rette op på kropsholdningen.

Med meget få undtagelser, responderer ældre godt på en forbedret fodstilling. Selv en lille ændring i kropsholdningen kan reducere gener og ubehag markant og anspore dem til at påbegynde et motionsprogram, der er tilrettelagt på en sådan måde, at det er med til at vedligeholde bevægeligheden og dermed muligheden for at forblive aktiv.

SeniorerHvorfor skal vores ældre undvære gåture i naturen, en tur på golfbanen og andre aktiviteter, når der findes simple og prisbillige produkter som Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ på markedet. Du kan tilbyde et uvurderligt alternativ til dine ældre patienter, et alternativt som de utvivlsomt vil værdsætte højt.

Dr. Rothbart udførte to studier med over 500 patienter (alle voksne aldersgrupper) som led af lænde – og knæsmerter. De havde alle fået af vide af deres læge, at de måtte leve med smerterne. Efter at have gået med Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ i et år, rapporterede over 70 % af deltagerne om en signifikant – højere end 70 % – reduktion af deres smerter.

Det er et resultat du kan regne med.