Ungdom, kropsholdning og sportspræstationer

Arbejder du med unge mennesker og sportsudøvere skal du vide, at undervisning i og redskaber til at bevare en god kropsholdning er en “gave for livet”.

AtleterSportsudøvere ønsker altid at gøre deres bedste, men toppræstationer er ikke kun et spørgsmål om råstyrke. Styrken skal selvfølgelig ikke undervurderes, men i de fleste sportsgrene spiller både smidighed og udholdenhed en stor rolle.

Styrke, smidighed og udholdenhed kræver en god, stabil fod.

Posture Control- & ProKinetics Insoles™ vil være et af dine bedste værktøjer til at holde dine sportsfolk i topform, – og uden skader.

Kig godt på deres kropsholdning, deres gang og deres sko. Mange børn og unge hyperpronerer eller hypersupinerer og lider under de holdningsrelaterede følger. Da børn og unge hurtigt vokser ud af deres sko, er Posture Control- & ProKinetics Insoles™ det optimale valg. De er lige så effektive i fodboldstøvler som i løbesko.

I en nyere test af 8. klasses fodboldspillere, der skulle sætte fokus på Posture Control- & ProKinetics Insoles™ effekt i fodboldstøvler, blev vi overraskede over det store antal børn, der klagede over smerter i ankel, knæ, hofte, lænd og ryg. Læs vores artikel, der er offentliggjort af “Lake Washington Youth Soccer Association” på deres hjemmeside.