Hvorfor anbefale Posture Dynamics produkter?

Hvis det faktum, at dine patienter vil prise dig i høje toner, fordi de får det meget bedre meget hurtigere, ikke er grund nok, er her en anden grund: I en undersøgelse fra 2002, udført af GRD Bio Tech Inc., var over 90 % af de kiropraktorer der deltog i undersøgelsen, enige om, at kropsholdning var meget vigtig for deres patienters generelle og muskelskeletale helbred. I samme undersøgelse var størstedelen af kiropraktorerne også enige om at:

• Dårlig holdning er en primær faktor hos de patienter, der ikke responderer godt på behandling.
• Forbedret holdning er af stor betydning for patienternes langsigtede helbredelse.
• En mere rank holdning hjælper kroppens egne helbredelsesprocesser.

Dr. Janet Travell, som har skrevet The Trigger Point Manual sammen med Dr. Simons, nævner dårlig kropsholdning som en af de mest alvorlige tilbagevendende faktorer, der er afgørende for, om patienten kan opnå et liv med færre smerter, bedre mobilitet og dermed bedre livskvalitet.

Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ er udviklet til de 80-90 % af dine patienter, der har “Normale Fødder”: Både Morton’s og Rothbart’s Foot Structures ligger indenfor normalområdet, og der er stor risiko for, at disse patienter udvikler muskelskeletale sygdomme. At anbefale Posture Control- & ProKinetics Insoles™ kommer patienterne til gode på flere områder:

• Forbedret kropsholdning
• Reduceret holdningsrelateret stress på lænd, skuldre og nakke
• Reducerede smerter i fod, knæ og hofte
• Forbedrede sportspræstationer og motionsevne
• Forbedret effektivitet af muskelskeletale behandlinger

Ofte stopper patienterne midt i et muskelskeletalt behandlingsforløb, fordi de føler, at forbedringerne ikke er af varig art, og fordi de føler, at de hverken har tid eller råd til at fortsætte.

At forbedre patientens kropsholdning er i stigende grad anerkendt af professionelle, som værende nøglen til et generelt bedre helbred. At introducere Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ til patienter vil forbedre deres kropsholdning mellem hvert besøg. Patienternes compliance forøges ved at introducere dem til Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ tidligt i behandlingsforløbet.

Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ er prisbillige og kræver kun en enkelt konsultation. Der skal ikke tages aftryk. Den rimelige pris er et ekstra plus for patienterne og det faktum, at sålerne er så tynde, at de passer i de fleste sko, gør dem specielt attraktive for kvinder.