Hvem bør bruge Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™?

Svaret er: “Formodentlig de fleste af dine patienter”.

Hvem er målgruppen?Terapeutiske tilgange varierer, men der er ingen tvivl om, at en stabil fod og en forbedret kropsholdning vil optimere værdien af de fleste terapeutiske behandlinger.

Ligegyldigt om du vælger at udføre en undersøgelse, der inkluderer en evaluering af kropsholdningen, eller du bare vil foretage et hurtigt tjek af patientens fødder, vil du komme frem til den samme konklusion.

Hvis du observerer, at patienten har hovedet vinklet fremad, overkroppen vinklet fremad, Morton’s eller Rothbart’s Foot Structures, vil Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ flytte kroppens tyngdepunkt bagud, hvilket resulterer i en mere rank kropsholdning.
Hvem er målgruppen?Ankel-, knæ-, hofte- og rygsmerter vil ofte forsvinde med brugen af Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™.

Hvis du ønsker at rådgive dine patienter om forbyggende behandling, så fortæl Dem om fodstrukturer og deres indflydelse på muskelskeletal og kropsholdningsrelateret sundhed og velvære.

Idet fleste tilfælde er det ganske simpelt: Hvis patientens fod ser ud som denne, vil Posture Control- & ProKinetics Insoles™ samt Solemate Comfort Microlift™ hjælpe med at forebygge og fjerne muskelskeletale smerter og gener.

Morton’s Foot Structure er anerkendt som værende en primær og konstant kilde til muskelskeletale problemer. Vi fremhæver Morton’s foot, fordi den er meget let at genkende og også meget udbredt, men i virkeligheden taler vi om en tilstand, der er defineret af Dr. Rothbart som værende den strukturelle grund til hyperpronation. Alle patienter, der diagnosticeres med Morton’s Foot, har Rothbart’s Foot Structure (RFS).

Hvem er målgruppen?Det er bekræftet, at RFS (eleveret første metatarsal) er grunden til en stor andel af den meget udbredte (8-88%) forfods varum.

Når Rothbart’s foot placeres i subtalar neutral position, hvor foden hverken er proneret eller supineret, ses det, at den første tåstråle eleverer. Når foden løsnes i dens naturlige stilling, vil den første metatarsal og storetåen automatisk vende nedad for at blive vægtbærende, – når det sker, vil vil svangen kollapse, anklen rulle indad og benet roterer ind.